El Mucbe amplia l’oferta expositiva amb la mostra ‘Abismes’, de Sergi Marcos

És una col·lecció formada per una cinquantena de quadres abstractes que són una evolució dins de l'obra de l'artista. La mostra es pot veure fins al 8 de maig.

Serveis Socials gestiona 1.237 expedients de persones amb dependència

Des del Servei Municipal d'Atenció a la Dependència s'informa, s'orienta i s'assessora les persones que sol·liciten el reconeixement de la dependència i es tramiten les sol·licituds que resol la Generalitat. La pandèmia va reduir el nombre de sol·licituds durant l'any 2020 i es van obrir 134 expedients nous, mentre que al 2019 es van obrir 248 expedients.

L’IVACE concedeix 165.340 euros d’ajuda per a la millora del polígon El Collet

La subvenció servirà per a dur a terme diverses actuacions de modernització, com l'habilitació d'una zona perquè puga servir com a aparcament de camions, la millora dels accessos i de la senyalització i la instal·lació de càmeres de seguretat. Les actuacions es realitzaran durant aquest any.

Benicarló promociona el seu patrimoni amb un cicle de visites turístiques guiades

S'han programat tres visites guiades per la zona marítima, pel centre de la ciutat i pel poblat iber del Puig de la Nau que es repetiran durant els mesos d'abril, maig i juny. El preu dels tiquets és de 2 euros i es poden comprar al Mucbe.

‘A un clic Benicarló’ s’ofereix als municipis del Pacte per a l’Ocupació Castelló Nord

Els municipis del Pacte Territorial per l'Ocupació Maestrat Litoral ja van mantenir una reunió i es van mostrar interessats. Està previst que la plataforma comence a funcionar en breu.

Benicarló i Vinaròs reben el primer ingrés dels projectes EDUSI per valor de 579.060,63 €

L'import es correspon amb el 50% de la primera despesa verificada pels dos municipis. En aquest primer ingrés s'inclouen projectes com la urbanització del carrer del Riu o el projecte de la nova Biblioteca Manel Garcia Grau a Benicarló i la implantació de l'administració electrònica o la pavimentació de la plaça de Sant Antoni a Vinaròs.

Comencen les reunions per a preparar els Pressupostos Participatius 2021

Enguany, les propostes es recolliran a través del teixit associatiu i dels consells municipals. Es destinen 100.000 euros per a la realització de les diferents propostes que triarà la ciutadania.

La Policia Local denuncia 23 vehicles en la campanya de control de cinturons de seguretat

La campanya de control de cinturons de seguretat i sistemes de retenció infantil s'ha tancat amb 23 denúncies i 664 vehicles controlats. Els controls s'han fet a les entrades dels centres educatius.

Turisme proposa un recorregut artístic per les 11 escultures de la Ruta CarxofArt

La guia elaborada recopila informació de totes les obres i dels artistes que han participat en aquesta iniciativa. Està previst deixar les escultures exposades fins a l'estiu, amb l'objectiu d'oferir una activitat més als turistes que visiten Benicarló.

Benicarló ofereix tràmits en línia per a la ciutadania a través de la seu electrònica

En les pròximes setmanes es publicarà una guia ciutadana per a divulgar aspectes bàsics de l'ús de la seu electrònica i resoldre els principals dubtes. Des del mes de juliol que es va posar en marxa la plataforma s'han rebut prop de 5.000 peticions de la ciutadania.

-->