Benicarló amplia a 15 el mapa de contenidors de recollida de roba

L'any 2019 es van recollir a Benicarló un total de 47 tones de roba, 10 tones més que l'any 2018. La recollida la gestionarà Reciplana, de Koopera Càritas.

Benicarló prepara noves bonificacions fiscals per a incentivar l’activitat econòmica

L'equip de govern proposarà bonificacions en l'IBI per a empreses que creen llocs de treball indefinits, la reducció del canon de les parades del Mercat o l'exempció de la taxa del Mercat del Dimecres. També es proposaran bonificacions del 75% per a vehicles elèctrics i del 50% per a vehicles híbrids.

Benicarló lliura els Premis Literaris 2020 en un acte restringit per la pandèmia

L'Auditori Pedro Mercader ha acollit l'acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló 2020, l'esdeveniment cultural més important de l'any a Benicarló. A causa de la pandèmia, l'acte ha quedat restringit a les autoritats locals, guanyadors i patrocinadors.

La Mitja Marató de la Carxofa se celebrarà l’1 de novembre amb 300 esportistes

La cursa seguirà tots els protocols d'higiene i seguretat establerts per a les competicions esportives. S'habilitaran sis espais diferents per a l'entrega de dorsals i hi haurà tres sortides escalonades.

Serveis Socials reivindica amb una exposició els drets de les dones amb discapacitat intel·lectual

L'objectiu és conscienciar la societat, visibilitzar i millorar la imatge social de les dones amb discapacitat intel·lectual. La mostra es podrà visitar a la segona planta del Mucbe fins al 28 d'octubre

Qualitat, joventut i excel·lència en el palmarés de la cinquena edició dels Premis Literaris

Josep Vicent Miralles, Vicente Ruiz i Amira Fernández han estat els guanyadors en les modalitats de Literatura Juvenil, Cuina, Salut i Sostenibilitat i Divulgació Científica i del Coneixement, respectivament. Jordi Gastó i Christian Inaraja han aconseguit el Premi de l'Àlbum Infantil Il·lustrat.

El Ministeri certifica la primera despesa de l’EDUSI per valor de 300.000 euros

L'import correspon a l'execució del carrer del Riu, el projecte d'eficiència energètica o la redacció dels projectes de rehabilitació de la casa del carrer Major i de la nova Biblioteca. Abans del 30 d'octubre s'enviarà per a validar una nova certificació per valor de 1,3 milions d'euros.

La Generalitat subvenciona amb 23.000 euros la promoció comercial i l’atenció als consumidors

Les subvencions es destinaran a l'OMIC (Oficina Municipal d'Informació al Consumidor), que rebrà 5.332 euros, i a l'AFIC (Agència per al Foment de la Innovació Comercial), que rebrà 17.626,40 euros.

L’alcaldessa participa en la convenció comarcal d’alcaldes convocada per la Diputació

Xaro Miralles ha agraït les inversions de la Diputació a través del Pla 135 o el Fons de Cooperació Local i ha demanat més suport de la institució provincial en la promoció turística i cultural de la ciutat.

Benicarló facilitarà l’accés al Cementeri per Tots Sants i ampliarà els aparcaments

Es podran utilitzar les escales i les fonts i no serà necessari demanar cita prèvia. S'establiran controls d'entrada i sortida i es prendrà la temperatura a totes les persones que accedisquen al recinte.