Els dos tallers d’ocupació ‘Et Formem’ es reincorporen a l’activitat laboral

Els alumnes-treballadors han iniciat els treballs a la plaça de la Comunitat Valenciana i a l'Hort de la Mar. Les classes teòriques no es podran reprendre de moment per les mesures de distanciament social.

L’Ajuntament de Benicarló tramita més de 400 certificats digitals des del 6 de maig

Per a tramitar-lo cal sol·licitar cita prèvia al correu pru@ajuntamentdebenicarlo.org. L'augment de certificats està relacionat amb l'increment dels tràmits administratius que la ciutadania realitza des de casa.

El Cicle de Teatre de Primavera de Benicarló es trasllada a la tardor

La Regidoria de Cultura ha acordat amb les companyies noves dates per als mesos de setembre i octubre. La previsió és que l'ocupació dels teatres i auditoris siga del 100% o, com a mínim, del 75%.

Ràdio Benicarló serà la veu de tot l’alumnat amb el programa ‘Retweet Ràdio’

El programa s'emetrà els dilluns, dimecres i divendres després del magazín ‘Veus de Casa'. L'espai és fruit de la col·laboració de tota la comunitat educativa (alumnat, professorat i famílies) i comptarà amb la participació dels 11 centres educatius de Benicarló.

La Biblioteca obrirà el proper 25 de maig amb restriccions i horari limitat

Serà necessària cita prèvia i només es podrà accedir per a fer préstecs o devolucions. L'horari serà de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores i caldrà identificar-se amb el carnet de soci.

Comerç publica una guia amb més de 200 establiments que ofereixen serveis especials

S'inclouen botigues d'alimentació en general fins a establiments de material esportiu, ferreteries, perfumeries, bars i cafeteries o farmàcies. L'objectiu és agilitar les compres i evitar esperes a les botigues.

La Setmana de la Ciència més especial i més oberta que mai

Els vídeos de les xarrades que es van emetre en directe per YouTube ja sumen més de 1.600 visualitzacions en menys d'una setmana. L'esdeveniment l'organitza l'Ajuntament de Benicarló en col·laboració amb l'Associació Benicarlanda d'Amics de la Ciència i la Salut (Abacs).

Comencen les obres de continuació de la passarel·la de fusta a la costa Nord

Les obres van a càrrec del Servei Provincial de Costes i s'emmarquen en les actuacions d'emergència que el Ministeri tenia pendents a Benicarló. Els treballs suposaran una inversió de vora 200.000 euros i tindran una durada de 2 mesos.

Benicarló dona suport al sector turístic i reforça el missatge de destinació segura

S'estan elaborant una sèrie de vídeos promocionals protagonitzats per empreses del sector de la nàutica, la restauració o els allotjaments turístics. Per a aquest estiu s'apostarà per experiències turístiques i per activitats a l'aire lliure.

El Mucbe obri les portes coincidint amb el Dia Mundial dels Museus

El Museu s'ha adaptat als requisits i recomanacions oficials per a minimitzar els riscos de contagi de la Covid19. L'accés de visitants estarà limitat al 30% de l'aforament, amb un total màxim permés de 80 persones simultàniament.