Benicarló millora la il·luminació de la carretera del Polígon El Collet

L'actuació és una reivindicació històrica dels veïns i millorarà la seguretat de la zona, on passen cada dia centenars de persones. Aquesta millora se suma a altres actuacions que s'han dut a terme recentment al Polígon, com el carril bici i la renovació de la xarxa d'abastiment d'aigua, i es complementaran amb les que estan recollides en el Pla Director de les Zones Industrials.

La Policia Local activa un registre per a VMP i bicicletes amb pedaleig assistit

El registre permetrà acreditar la propietat del vehicle en cas de possible robatori. En el full s'inclouen les dades del vehicle i també informació relativa a la normativa de circulació d'aquest tipus de vehicles.

El Pressupost General de l’Ajuntament de 2021 tindrà un marcat caràcter social

S'orientarà a donar suport tant a les persones com a les empreses més colpejades per la crisi i també a reactivar i enfortir els sectors econòmics productius del municipi. Pel que fa a les inversions, la més destacada és l'ampliació de la zona per a vianants del centre de la ciutat.

Benicarló s’adherirà al fons de cooperació covid-19 de la Generalitat

Els principals sectors beneficiaris seran l'hostaleria, la restauració, l'oci nocturn, les activitats recreatives, les culturals, les associades a les festes tradicionals i les agències de viatge. El fons compta amb 120 milions d'euros, dels quals aporta un 50 % la Generalitat, un 30 % les diputacions i el 20 % els ajuntaments.

S’adjudica l’avaluació estructural dels centres educatius pendents de remodelar

Les avaluacions estructurals del CEIP Francesc Catalan, de l'IES Joan Coromines i de l'IES Ramón Cid estan emmarcades en el programa Edificant de la Generalitat Valenciana. Les tres actuacions s'han adjudicat a una mateixa empresa per un total de 49.182,39 (IVA inclòs).

Benicarló supera els 28.000 habitants inscrits al Padró Municipal

Les nacionalitats més nombroses, a part de l'espanyola, són la marroquina, la romanesa i la colombiana. El grup de població amb major nombre d'habitants és el que es troba entre els 40 i 50 anys d'edat.

Benicarló adjudica l’arrendament de tres vehicles patrulla per a la Policia Local

El contracte de subministrament, que és per a quatre anys, també inclou l'opció de compra dels vehicles. La licitació estava dividida en tres lots, un per a cadascun dels tres vehicles, i s'han adjudicat a dos empreses diferents, per un total de 140.635,20 euros (IVA inclòs).

Comencen les obres de rehabilitació dels nínxols de la part antiga del Cementeri

Els treballs consisteixen a reparar els sostres de diversos blocs del nínxols de la part antiga, que s'estaven deteriorant per les filtracions de l'aigua de pluja. Les obres compten amb un pressupost de 36.075,00 euros (IVA inclòs).

Es prorroguen fins al 31 de gener les mesures extraordinàries aprovades per l’Ajuntament

Continua la prohibició de cedir espais públics municipals i es manté el tancament dels parcs infantils. També es manté la suspensió d'actes amb assistència de públic.

Benicarló habilita un servei de cita prèvia en línia per a realitzar tràmits municipals

La nova eina disponible a la pàgina web municipal permet agilitar el procés d'agafar cita per a realitzar tràmits presencials a l'Ajuntament, que fins ara només es podia fer per telèfon. Es pot sol·licitar cita per a fer tràmits relacionats amb el Registre General, el certificat electrònic, els permisos de crema o el Padró d'Habitants.