L’alcaldessa firma els convenis anuals amb Ateneu Maestrat i AFA Benicarló

Cadascuna de les entitats rebrà una subvenció nominativa de 5.000 euros per a la gestió dels centres assistencials i l'execució dels programes d'autonomia personal que tenen en marxa. Actualment, les dos associacions presten servei en un espai municipal ubicat a l'Edifici Irta.

Benicarló compta amb un nou espai verd de 3.000 metres quadrats

El projecte és fruit de la voluntat de la ciutadania expressada a través dels pressupostos participatius. El taller d'ocupació Et Formem s'encarregarà del manteniment del parc.

‘Bategant Resistències’ celebra cinc anys reivindicant els drets del col·lectiu LGTBIQ+

La programació començarà aquest divendres amb la inauguració de l'exposició ‘Territoris invertits: art i sexe - dissidència a la riba mediterrània', a càrrec de 15 artistes LGTBIQ+. L'acte central tindrà lloc el 28 de juny amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+

Medi Ambient consciencia els més menuts sobre la conservació dels oceans

La Regidoria ha organitzat tallers a la platja per a aquest diumenge amb motiu del Dia Mundial de l'Oceà. Per a participar-hi és necessari inscriure's al correu electrònic correu.medi.ambient@ajuntamentdebenicarlo.org o telefonant al 964 82 52 15.

Surt a licitació el contracte de la neteja dels edificis públics de Benicarló

La licitació s'ha dividit en dos lots: un per als edificis municipals i l'altre per als centres educatius. Les ofertes es poden presentar fins al 5 de juliol.

S’obri la segona convocatòria per a sol·licitar les Ajudes Parèntesi per valor de 471.995 €

Les ajudes inclouen sectors nous com el comerç i el transport i mantenen sectors que ja es van beneficiar en les ajudes anteriors, com l'hostaleria o la restauració. Les sol·licituds es podran presentar del 7 al 28 de juny, a través de la Seu Electrònica o presencialment.

Arranca un nou cicle dels Premis Literaris amb la presentació de les bases de 2021

La principal novetat és que el lliurament d'originals es farà de forma telemàtica a través d'una plataforma electrònica. També s'ha presentat el cartell de l'edició d'enguany, obra de l'artista benicarlanda Irene Furió.

El Concurs de Contes Carmen Segura ja presumeix de nous guanyadors

Adrián Gálvez Sánchez, Mikel Cifre Guarch i Rocío Blanco Bellés han estat els guanyadors dels primers premis en les diferents categories. El concurs és un dels més veterans dels que organitza l'Ajuntament de Benicarló.

Benicarló contractarà 20 persones desocupades per als pròxims mesos

Les contractacions es faran a través del programa EMCORP, el programa Platges Segures i el Pla d'Ocupació de la Diputació de Castelló. Les persones interessades han d'estar inscrites com a demandats d'ocupació a LABORA.

Benicarló celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb un concurs de fotografia

Les 20 fotografies guanyadores s'imprimiran i formaran part de l'exposició «Benicarló pel Clima», que es podrà visitar al Mucbe. La programació es completa diumenge a l'Auditori Pedro Mercader amb l'espectacle teatral musical de Dani Miquel ‘Desfem'.

-->